Frontline Tri-Act caini 20-40 kg (3 pipete L) Mareste

Frontline Tri-Act caini 20-40 kg (3 pipete L)

Frontline Tri-Act pentru caini 20-40 Kg. Cutie cu 3 pipete antiparazitare contra puricilor, capuselor si tantarilor.

Detalii

  • 03.2026
Pret redus!

-7%

119,03 RON cu TVA

127,99 RONComanda acum si vei primi pachetul in intervalul

Frontline Tri-Act pentru caini inte 20-40 kg. Cutie cu 3 pipete antiparazitare.

Solutie lichida antiparazitara cu aplicare cutanata ambalata in pipete pentru o singura aplicare.

 

Frontline Tri-Act soluție spot-on pentru câini de 20-40 kg

PROSPECT PENTRU Cutia de carton cu 3 pipete

DECLARAREA SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE

Soluţie spot on.

Soluţie limpede incoloră până la galben maro. 


Substanțe active/Excipienți:

Vezi secțiunea "dozare pentru fiecare specie țintă" 


SPECII ŢINTĂ 

Câini

Atentie!!!

Datorită fiziologiei unice a pisicilor care este incapabilă să metabolizeze anumiţi compuşi, inclusiv permethrin, acest produs medicinal veterinar poate produce acestei specii convulsii care pot fi fatale.

În cazul expunerii accidentale, se recomandă spălarea pisicii cu şampon sau săpun și solicitarea de urgență a sfatului medicului veterinar. Pentru a preveni expunerea accidentală a pisicilor la acest produs, ţineţi separat pisicile de câinii trataţi până când locul unde a fost aplicat este uscat.

Este important ca pisicile să nu lingă locul unde a fost aplicat produsul medicinal veterinar pe câini. În cazul unei astfel de expuneri solicitați imediat sfatul medicului veterinar.


INDICAŢIE (INDICAŢII) 

Pentru tratamentul și prevenirea infestațiilor cu purici și/sau căpușe atunci când este necesară o activitate repelentă (anti-hrănire) împotriva flebotomilor, muștelor și/sau țânțarilor. 

Pentru tratamentul şi prevenirea infestaţiilor cu purici Ctenocephalides felis şi prevenirea infestațiilor cu purici Ctenocephalides canis. Produsul ucide puricii C. felis de pe animal în 24 de ore. Un singur tratament previne o nouă infestație cu purici timp de 4 săptămâni.

Produsul poate face parte din strategia de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici dacă acest diagnostic a fost stabilit de medicul veterinar. 

Produsul are o eficiență repelentă împotriva căpușelor (Dermacentor reticulatus) începând cu 7 zile și până la 4 săptămâni după tratament. Cu toate acestea o singură căpușă se poate fixa și desprinde în primele 24 de ore după infestare.

Produsul are o eficiență acaricidă imediată împotriva speciilor Rhipicephalus sanguineus și Ixodes ricinus dar dacă în momentul aplicării sunt prezente căpușele, este posibil ca acestea să nu moară în primele 48 de ore după tratament.

Produsul are o eficiență acaricidă persistentă împotriva căpușelor (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) timp de 4 săptămâni. 

Produsul are o eficiență repelentă (anti-hrănire) timp de 3 săptămâni împotriva flebotomilor (Phlebotomus perniciosus) și timp de 4 săptămâni împotriva țânțarilor (Culex pipiens).

Produsul are o eficiență insecticidă persistentă împotriva flebotomilor (Phlebotomus perniciosus) timp de 3 săptămâni. 

Produsul îndepărtează și ucide musca de grajd (Stomoxys calcitrans) timp de cinci săptămâni. 


CONTRAINDICAŢII 

A nu se utiliza la animale bolnave sau în convalescenţă.

A nu se utiliza la pisici și iepuri deoarece poate produce reacţii adverse şi chiar moartea.

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate cunoscută la substanţa activă sau la oricare din excipienţi. 


REACŢII ADVERSE 

Dintre reacţiile adverse suspecte, foarte rare, au fost raportate după utilizare reacţii trecătoare, la nivelul pielii în locul aplicării produsului (decolorarea pielii, alopecie locală, prurit, eritem) şi prurit generalizat sau alopecie.

De asemenea, au mai fost raportate hipersalivaţie, reacţii neurologice reversibile (creşterea sensibilităţii la stimuli, hiperactivitate, tremor muscular, depresie, alte reacţii neurologice) sau vomă.

Uşoară hipersalivaţie și vomă pot apărea, în cazul ingerării produsului, dacă animalul linge zona de aplicare a produsului. 

Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.


POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CĂI) DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE 

Administrare topică pe piele (spot-on).

Următorul tabel definește care pipetă trebuie utilizată în funcție de greutatea câinelui: 

Ingrediente active                    Excipienți

Frontline Tri-Act soluție spot- Volumul unității Fipronil (mg)      Permethrin       Butilhidroxitoluene

on pentru câini                              dozate                                           (mg)                  (E321) (mg)

Câini foarte mici 2-5kg                    0.5                    33.8                   252.4                      0.563

Câini de talie mică 5-10kg                 1                     67.6                   504.8                      1.125

Câini de talie medie 10-20kg             2                    135.2                 1009.6                     2.250

Câini de talie mare 20-40kg              4                    270.4                 2019.2                     4.500

Câine de talie XL 40-60kg                6                    405.6                 3028.8                     6.750

Câini > 60 kg                                                   Utilizați combinația de pipete adecvată


Schema de tratament

Utilizarea produsului trebuie făcută în urma confirmării infestării sau a riscului de infestare cu purici și/sau căpușe în același timp cu necesitatea unei activități repelente (anti-hrănire) împotriva flebotomilor și/sau țânțarilor și/sau muștelor.

În funcție de repetarea riscului de infestare cu acești ectoparaziți poate fi stabilită și repetarea tratamentului. În aceste cazuri, intervalul minim de tratament este de cel puțin 4 săptămâni.


RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ 

Se alege pipeta adecvată greutății câinelui. Pentru câini cu o greutate mai mare de 60 de kg se va utiliza combinația necesară de pipete până se atinge cantitatea adecvată greutății câinelui. 

Produsul trebuie aplicat în două zone unde câinele nu poate ajunge, astfel încât să nu poată linge locul aplicării.

Aceste locuri de aplicare sunt unul la baza gâtului deasupra omoplaţilor şi cealălalt pe linia mediană a gâtului între baza craniului şi omoplaţi. 

Scoateţi folia blister din ambalaj şi desprindeţi un blister. Utilizaţi o foarfecă pentru a tăia blisterul de-a lungul liniei punctate pentru a scoate pipeta sau pliaţi colţul marcat şi desfaceţi prin rupere.

Ţineţi pipeta dreaptă la distanţă de faţă sau corp, tăiaţi vârful pipetei cu o foarfecă. Faceţi cărare prin blana câinelui astfel încât să fie vizibilă pielea. Poziţionaţi vârful pipetei pe piele.

Strângeţi pipeta şi aplicaţi aproximativ jumătate din conţinut în zona mediană a gâtului câinelui, între baza craniului şi omoplaţi. Repetaţi aplicarea la baza gâtului, deasupra omoplaţilor, golind pipeta.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate asiguraţi-vă că aplicaţi produsul direct pe piele şi nu pe blană.


TIMP DE AŞTEPTARE

Nu se aplică


PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE 

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

A se depozita în ambalajul original.

A nu se păstra la temperatură mai mare de 25 °C 

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj după "EXP". Data expirării se referă la ultima zi din aceea lună.


ATENŢIONARE (ATENŢIONĂRI) SPECIALĂ (SPECIALE) 

Atenţionări speciale pentru fiecare specie ţintă

Poate exista deja pe animal fixată o singură căpuşă sau o înțepătură a unui țânțar sau flebotom. Din acest motiv nu poate fi exclusă transmiterea agenților patogeni de către aceste artropode, dacă condiţiile sunt favorabile.

Produsul rămâne eficace împotriva puricilor când animalele tratate intră ocazional în apă (ex. înot, îmbăiere). Cu toate acestea, câinii nu trebuie lăsați să înoate și să nu fie șamponați timp de 48 de ore după aplicarea tratamentului.

A se evita înotul sau șamponarea frecventă a câinilor tratați deoarece poate fi afectată menținerea eficacității produsului.

În vederea reducerii reinfestării datorită apariției de noi purici, se recomandă ca toti câinii din casă să fie tratați. Animalele care trăiesc în același spatiu trebuie tratate cu un produs medicinal veterinar potrivit speciei lor.

Pentru a reduce riscul de infestare din mediu, se recomandă utilizarea unui tratament suplimentar adecvat mediului în care trăiesc animalele, împotriva puricilor și a stadiilor lor de dezvoltare.


Precauţii speciale pentru utilizare la animale

În absența studiilor specifice, utilizarea acestui produs nu este recomandată câinilor cu vârsta mai mică de 8 săptămâni sau cu greutatea mai mică de 2 kg.

A se evita contactul produsului cu ochii animalului.

Este foarte important să ne asigurăm că aplicarea produsului este făcuta într-o zonă în care animalul nu poate să lingă produsul şi de asemenea, să ne asigurăm că animalele nu se ling unul pe celălalt după tratament.

Datorită fiziologiei unice a pisicilor care este incapabilă să metabolizeze anumiţi compuşi, inclusiv permethrin, acest produs medicinal veterinar poate produce acestei specii convulsii care pot fi fatale.

În cazul expunerii accidentale, se recomandă spălarea pisicii cu şampon sau săpun și solicitarea de urgență a sfatului medicului veterinar.

Pentru a preveni expunerea accidentală a pisicilor la acest produs, ţineţi separat pisicile de câinii trataţi până când locul unde a fost aplicat este uscat.

Este important ca pisicile să nu lingă locul unde a fost aplicat produsul medicinal veterinar pe câini. În cazul unei astfel de expuneri solicitați imediat sfatul medicului veterinar.


Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale

Numai pentru uz veterinar.

Acest produs poate determina iritarea pielii şi a ochilor. În consecinţă, trebuie evitat contactul produsului cu pielea sau cu ochii.

A nu se deschide pipeta lângă sau înspre față. Dacă se pulverizează accidental în ochi sau dacă ochii se irită pe durata administrării produsului, se recomandă imediat spălarea abundentă cu apă. În cazul în care iritarea oftalmică persistă, solicitați sfatul medicului.

Persoanele cu hipersensibilitate cunoscută la fipronil sau/și permethrin trebuie să evite contactul cu acest produs.

Produsul este nociv dacă este înghițit. A se evita contactul mână gură. A nu se fuma, bea sau mânca în timpul aplicării produsului. A se spăla mâinile după utilizare. În caz de înghițire, clătiți gura cu apă și solicitați sfatul medicului dacă nu vă simțiți bine.

Deoarece excipientul N-metilpirolidonă poate provoca fetotoxicitate și teratogenicitate în urma expunerii prelungite, se recomandă ca femeile însărcinate să poarte mănuși pentru a evita contactul cu produsul.

A se evita manipularea animalului până nu se usucă locul în care a fost aplicat produsul, de asemenea copiii nu trebuie să se joace cu animalele până când nu se usucă blana.

De aceea, se recomandă ca animalele să nu fie tratate pe timpul zilei ci seara, iar pe durata nopţii animalele tratate să doarmă singure, nu cu stăpânii şi mai ales nu cu copiii.

A se păstra pipetele în ambalajul original și o dată folosite, pipetele goale trebuie eliminate imediat într-un mod adecvat, pentru a preveni ulterior accesul. 


Alte precauții

Produsul poate afecta negativ organismele acvatice. Câinii tratați nu trebuie lăsați să înoate în cursuri de apă timp de 2 zile după tratament. 

Utilizare în perioada de gestaţie și lactaţie

Studiile de laborator, cu fipronil și permethrin nu au produs nici un efect teratogenic sau embriotoxic. Nu au fost efectuate studii cu acest produs pe animale în perioada de gestație sau lactație.

S-a demonstrat că N-metilpirolidona, un excipient al produsului medicinal veterinar, are un efect teratogenic la animalele de laborator după expunerea repetată la doze mari.

A se utiliza numai în baza evaluării raportului beneficiu/risc de către medicul veterinar. 


Supradozare

Siguranţa în utilizare a fost evaluată la câini sănătoşi adulţi trataţi cu o doză de până la 5 ori mai mare decât doza maxim recomandată (trataţi de 3 ori la intervale lunare)

şi la căţei (cu vârsta de 8 săptămâni, trataţi o dată). Printre reacţiile adverse cunoscute se pot număra simptome neurologice uşoare, vomă şi diaree.

Aceste simptome sunt trecătoare şi de obicei dispar fără tratament în 1-2 zile. Animalele trebuie întotdeauna tratate cu pipeta corespunzătoare greutăţii lor.


PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ 

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminat în conformitate cu cerinţele locale.

Nu contaminaţi lacurile, cursurile de apă sau canalele cu acest produs sau cu pipetele goale. 


ALTE INFORMAŢII 

Fipronil este un insecticid şi acaricid aparţinând familiei fenil-pirazol. Fipronil ucide puricii în 24 de ore, căpuşele şi păduchii în 48 de ore de la expunere. 

Permethrin aparţine clasei tip I de piretroide, care sunt acaricide şi insecticide cu activitate repelentă.

Permethrin în produs asigură activitatea repelentă împotriva flebotomilor (>80% timp de 4 săptămâni), ţânţari şi căpuşe.

  • Moneda RON cu TVA
  • Pentru caini cu greutatea: 20-40 kg
  • Se utilizeaza pentru: Caini
  • Pachet cu: 3 pipete
  • Tip produs: Deparazitare externa
  • Brand: Frontline
  • Categorie produs: Antiparazitare caini
  • OLA 4
  • SU 3

Livrare prin firme de curierat rapid. 

Contravaloarea serviciului de livrare este:

Pentru adrese situate in Bucuresti sau Ilfov - 10 RON/comanda

Pentru adrese situate in Romania cu exceptia Bucuresti si Ilfov - 14 RON/comanda

Nu se fac livrari in afara Romaniei. 

Contravaloarea serviciilor de livrare este afisata in cosul de cumparaturi si se adauga la valoarea totala a produselor comandate.

 

Program livrari 

 

Plasare comandaExpediereLivrareTimp total
L-J pana in ora 14.00In aceiasi zi24 -48 de ore de la expediere1 - 2 zile
L-Mi dupa ora 14.00A doua zi24 - 48 de ore de la expediere2 - 3 zile
J dupa ora 14.00 - V pana in ora 14.00Vineri

- luni sau marti

4 - 5 zile

V dupa ora 12.00, S si DLuni/marti24 -48 de ore de la expediere2-4 zile
Alte zile nelucratoarePrima zi lucratoare24 - 48 de ore de la expediereNr de zile nelucratoare consecutive + 2 zile
Tmpul de livrare de 24 de ore de la momentul expedierii reprezinta cea mai buna estimare. 

Acesta poate ajunge la 48 sau 72 de ore in anumite situatii (localitati  indepartate de

centrele nationale de livrare, perioade premergatoare sarbatorilor, conditii meteo severe, etc )

Livrarea se face prin firme de curierat.  


Comanda on-line.  

1. Creati-va un cont farapurici.ro. Este usor si gratuit. Dupa crearea contului autentificati-va in site.

2. Intrati in magazin si alegeti categoria de produse care va intereseaza. Vizualizati produsul pe care doriti sa-l cumparati si stabiliti caracteristicile suplimentare ale acestuia, daca sunt disponibile .

3. Apasati "Adauga in cos." Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cos, completati datele necesare validarii comenzii.

4. Daca aveti o adresa de livrare inregistrata aceasta va fi afisata in interfata de comanda. Daca nu aveti o adresa salvata sau doriti o adresa diferita pentru livrare, apasati "Adauga o noua adresa", completati datele necesare, si salvati-o. Selectati apoi adresa de livrare si cea de facturare.

5. Pentru a confirma comanda si a alege metoda de trimitere trebuie sa acceptati termenii de utilizare a site-ului farapurici.ro si a serviciilor oferite de acesta. Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa continuati procesul de cumparare numai daca sunteti de acord cu clauzele acestora. 

Dupa acceptarea acestora alegeti metodele de livrare disponibile si contravaloarea acestora, suma ce se va adauga la valoarea cosului. De asemenea veti putea alege modalitatea de plata a produselor si/sau serviciilor.

6. Tot in aceasta interfata aveti posibilitatea de atrimite un mesaj referitor la comanda, daca este necesar.

7. Faceti click pe modalitatea de plata ramburs sau plata cu cardul. Vi se va afisa suma finala pe care o aveti de platit la livrarea pachetului.

8. Apasati "Confirm comanda". Comanda va fi trimisa operatorului farapurici.ro si va intra in stadiul de procesare.

Daca este cazul veti fi contactat telefonic pentru detalii referitoare la comanda plasata.


Stadiile unei comenzi.


Imediat ce ati plasat o comanda aceasta va trece prin diferite stadii inainte de a fi livrata.

Deoarece dorim sa fii informat la timp de stadiul in care se afla comanda plasata, vei primi un mesaj e-mail la fiecare modificare a starii comenzii plasate.

Trimiterea acestor mesaje nu exclude verificarea telefonica de catre un operator farapurici.ro a unor informatii referitoare la comanda.

Toate aceste stadii se pot regasi si in contul tau de client in sectiunea "Istoric si detalii comenzi".


1. Comanda confirmata.

Imediat ce ai plasat comanda online vei primi un e-mail pe adresa folosita la inregistrare ce confirma inregistrarea automata a comenzii in sistemul online farapurici.ro (nu uita sa verifici si folderul "Spam")  

2. Comanda procesata.

Fiecare comanda este verificata de un operator farapurici.ro. In momentul in care comanda a fost verificata vei primi un mesaj pe adresa de e-mail care va confirma existenta produselor in stoc si livrarea acestora conform programului de livrari de mai sus.

3. Comanda expediata.

In momentul in care comanda este ridicata de curier pentru a fi livrata vei primi un e-mail care te informeaza asupra acestui lucru. Detalii referitoare la livrare se regasesc in tabelul de mai sus.

4. Comanda livrata

Comanda a fost livrata. In acest stadiu este posibil sa primesti si un mesaj e-mail care te invita sa iti spuni parerea despre serviciile farapurici.ro sub forma unei recenzii ce va fi publicata pe site-ul farapurici.ro in sectiunea "Recenzii clienti".

Raspunsul nu este obligatoriu, dar orice informatie venita de la clientii nostri referitoare la calitatea serviciilor farapurici.ro este bine venita. 

 


Anularea unei comenzi.

 

In situatia in care doriti anularea unei comenzi va rugam sa faceti acest lucru cat mai rapid, contactandu-ne telefonic sau pe adresa de e-mail vanzari@farapurici.ro.

Pentru ca procedura de anulare sa se desfasoare rapid, va rugam sa notati si sa ne comunicati numarul de ordine al comenzii. 

 

Returnarea comenzilor.

Daca te-ai razgandit si doresti sa returnezi o comanda sau doar unele produse din caomanda, nu e nimic!

Conform legislatiei in vigoare ai dreptul sa returnezi o comanda plasata online sau telefonic in 15 zile de la data la care produsele au intrat in posesia ta (data livrarii).

Pentru a face un retur trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1. Trebuie sa ne instiintezi ca doresti sa returnezi produsele folosind procedura de returnare din contul tau.

2. Intra in contul tau in sectiunea "Istoric si detalii comenzi"

3. Identifica comanda pe care doresti sa o returnezi si apasa "Detalii"

4. Selecteaza produsele pe care doresti sa le returnezi

5. Introdu in campul text motivul pentru care doresti sa faci returnarea. Daca pur si simplu te-ai razgandit, scrie doar "Fara motiv" (acest camp text trebuie sa fie completat)

6. Apasa butonul "Returneaza produse". In acest moment vom primi un mesaj e-mail cu cererea ta de returnare si un operator farapurici.ro rte va contacta.

7. Dupa ce ai facut cererea de returnare vei fi redirectat pe pagina de retururi din contul tau in care vei vedea numarul de inregistrare a cererii de retur, codul comenzii pentru care ai cerut returul, data cererii de retur si stadiul in care se afla cererea de returnare.

Stadiile cererii de retur sunt:

a. Se asteapta confirmarea - cererea de retur a fost inregistrata in sistem si trebuie confirmata de un operator farapurici.ro

Te rugam sa nu trimiti inapoi pachetul cu produsele de returnat pana ce cererea ta de retur nu a fost procesta de un operator farapurici.ro.

In acest moment vei primi un mesaj e-mail ce te informeaza ca crerea ta de retur a trecut in stadiul urmator :

b. Se asteapta pachetul

In acest stadiu puteti trimite pachetul de retur inapoi catre farapurici.ro. Nu uita sa notezi pe documentul de trimitere si numarul de inregistrare a returului.

Datele de returnare sunt:

SC Kraftmann Farma Vet SRL

Bucuresti, Str. Mr. Atanase Ionescu, nr. 37, CP 021841

Telefon contact: 0756.560.560

Departament vanzari

c. Pachet de retur primit

In momentul in care pachetul a a juns la noi, stadiul returului se va modifica corespunzator - vei primi un mesaj e-mail ce te va informa despre modificarea stadiului returului.

Un angajat farapurici.ro va verifica produsele returnate si daca acestea corespund conditiilor de returnare stadiul se va modifica in:

d. Retur acceptat.

sau daca produsele nu corespund conditiilor de returnare stadiul va deveni 

e. Retur refuzat.

Mai poti face cererea de retur si trimitand un mesaj e-mail la adresa retur@farapurici.ro care sa ne informeze despre intentia ta de a returna produse si sa contina cel putin numele tau si codul comenzii pentru care doresti sa faci returnarea, fie sa folosesti formularul de contact (il poti accesa aici) in care alegi optiunea "3. Returnare produse". Daca nu esti autentificat in momentul completarii formularului, nu uita sa ne spui numele tau si codul comenzii pentru care doresti sa faci returnarea de produse.

Conditiile de returnare a produselor si modalitatea de returnare a contravalorii acestora

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care au fost primite - nefolosite, fara deteriorari, in ambalajul original si insotite de toate documentele, accesoriile sau produsele cadou primite in comanda respectiva.

De asemenea produsele trebuie sa corespunda numeric cu comanda facuta de tine. Daca o comanda contine pachete de produse acestea trebuie returnate in acelasi numar cu cel din comanda - de exemplu daca ai comandat un pachet cu 3 pipete trebuie sa returnezi toate cele 3 pipete din pachet.

Daca produsele returnate corespund cerintelor de mai sus, returul va fi acceptat si iti vom returna contravaloarea produselor si a taxelor de livrare facturate, daca exista, in maxim 14 zile de la data la care ne-ai transmis cererea de retur. Aceasta data poate fi prelungita pana la primirea pachetului de retur sau a dovezii de trimitere a pchetului.

Returnarea contravalorii produselor se poate face, la alegerea ta, astfel:

- prin transfer bancar in contul indicat de tine

- prin mandat postal 

- prin cupon de cumparaturi de pe site-ul farapurici.ro, in cazul in care doresti sa achizitionezi alte produse.

Contravaloarea livrarii pachetului de retur este suportata de noi daca folosesti ca metoda de livrare a pachetului de retur aceiasi metoda prin care produsele ti-au fost livrate. In cazul in care doresti sa trimiti pachetul de retur prin alte metode, contravaloarea serviciului de livrare va fi suportata de tine integral.


Atentionari referitoare la coletele livrate.

Clientul trebuie sa verifice integritatea pachetelor la primirea acestora. In cazul in care pachetele sunt desigilate sau rupte, se va intocmi un proces verbal de constatare impreuna cu reprezentantul firmei de curierat. Orice reclamatii referitoare la integritatea pachetului ce nu sunt inregistrate printr-un astfel de proces verbal nu sunt luate in considerare.

 

Modalitati de plata.

Plata produselor cumparate din magazinul farapurici.ro se face ramburs, la primirea pachetului sau online cu card bancar.

Plata ramburs este disponibila pentru comenzi in orice localitate din Romania. Plata produselor si contravaloarea transportului se vor achita la momentul in care receptionati pachetul de la curier. Chitanta pentru contravaloarea pachetului este emisa de societatea de curierat.

SC Kraftmann Farma Vet SRL, operatorul site-ului farapurici.ro, nu poate emite chitante pentru marfurile platite in sistem ramburs.

Pentru plata online cu card gasiti detalii aici.