Prezentare Eco Shot – spray antiparazitar repelent pentru câini și pisici

Spray Eco Shot
Distribuie pe:

 

Eco Shot de la Dr. Schmidt Collection este un spray bazat pe extracte naturale din plante cu efect repelent împotriva puricilor și căpușelor, ce poate fi folosit atât pentru câini cât și pentru pisici, chiar de la vârste foarte mici.

Câteva caracteristici importante ale produsului trebuie menționate în mod particular, pentru a înțelege eficacitatea și modul sau de acțiune:

  • – este un produs cu efect repelent, de îndepărtare a parazitilor externi, și nu de omorâre a acestora.  Ca urmare, paraziții din mediul înconjurător vor evita contactul cu animalul, iar cei deja prezenți pe acesta vor fugi. În cazul capușelor deja fixate pe animal, nu se poate garanta îndepărtarea acestora sub efectul produsului.
  • – substanțele active din compoziția Eco Shot sunt extracte naturale din plante (cuișoare, cimbru, menta, citronella), fiind astfel un produs foarte bine tolerat de animale, dar și de oameni, fără toxicitate și neiritant. Cu toate acestea trebuie evitată pulverizarea direct în ochii animalului.
  • – substanțele active se leagă de grăsimile stratului superficial al pielii și, în funcție de caracteristicile biochimice ale acestuia, durata de acțiune este de 5 până la 15 zile, dar datorită caracteristicilor produsului, Eco Shot Spray se poate aplica frecvent, chiar și zilnic.

Corelând informațiile de mai sus, putem spune că este un spray ce se pretează a fi folosit atât singur, în special la animalele care nu tolerează antiparazitarele de sinteză, cât și în completarea efectului antiparazitarelor clasice.

Fiind un produs natural, non-alergenic, non-toxic și non-iritant, poate fi aplicat frecvent atât animalelor adulte cât și puilor acestora.

Vezi produsul pe farapurici.ro:

Eco Shot – spray antiparazitar repelent natural

Câteva recomandări speciale de utilizare.

  • – deoarece nu este toxic, poate fi utilizat la animalele care vin în contact frecvent și de durată cu copiii, și care din acest motiv nu sunt tratate cu antiparazitare de sinteză
  • – se recomandă aplicarea Eco Shot spray și la animalele tratate cu antiprarazitare de sinteză, în special înainte de iesirea în parc sau în zone cu risc de infestare crescut – în jurul lacurilor, păduri, etc. În aceste situații, pulverizarea Eco Shot cel puțin pe picioare, zona gâtului și pe burtă, completează efectul antiparazitarelor clasice în zonele cel mai expuse infestării.
  • – se recomandă pulverizarea Eco Shot spray și în cuiburile animalelor de companie în scopul alungării paraziților externi existenți, dar și pentru prevenirea apariției acestora, având și un efect odorizant plăcut. Trebuie menționat că, având doar efect repelent, paraziții vor fugi sau evita să intre în zonele în care a fost aplicat Eco Shot, dar nu vor fi omorâți.

În concluzie, Eco Shot spray este un produs repelent, natural și non toxic, care poate fi folosit cu succes atât la animalele ce nu sunt tratate cu antiparazitare de sinteză, cât și la cele ce beneficiază de un astfel de tratament.


Distribuie pe:
februarie 11th, 2016 de