Advocate caini 4-10 kg - 3 pipete Mareste

Advocate caini 4-10 kg - 3 pipete

Cutie cu 3 pipete antiparazitare Advocate pentru caini 4-10 kg.

Detalii

 • 03.2023

Cu reteta!

Pret redus!

-7%

175,76 RON cu TVA

188,99 RONComanda acum si vei primi pachetul in intervalul

Advocate pentru caini 4 - 10 kg. Cutie cu 3 pipete antiparazitare.

Solutie lichida antiparazitara cu aplicare cutanata ambalata in pipete pentru o singura aplicare.


Vezi si produsele generice (produse identice fabricate de alti producatori) pentru Advocate pentru caini 4 - 10 kg:

Moxiclear M pipete spot-on pentru caini de 4-10 kg - cutie cu 3 pipete (Norbrook, Irlanda)

Vezi aici ce sunt medicamentele generice.


Compoziţie

Fiecare doză (pipetă ) de Advocate soluţie spot-on pentru câini conţine: 

 Doza (pipetă )ImidaclopridMoxidectin
Advocate pentru câinidetaliemică (sub 4kg)0,4 ml40 mg10 mg
Advocate pentru câini de talie mijlocie (> 4-10 kg)1,0 ml100 mg25 mg
Advocate pentru câini de talie mare (> 10-25 kg)2,5 ml250 mg62,5 mg
Advocate pentru câini de talie foarte mare (> 25-40 kg)4,0 ml400 mg100 mg

 

 

Ecipienţi: alcool benzilic, 1 mg/ml hidroxibutiltoluen (E321: ca antioxidant)

Indicaţii

La câini infestaţi sau expuşi riscului de infestare cu mai multe tipuri de paraziţi:

pentru tratarea şi prevenirea infestaţiei cu purici (Ctenocephalides felis)

tratamentul infestaţiilor cu păduchi malofagi (Trichodectes canis)

tratarea râiei auriculare (Otodectes cynotis), râiei sarcoptice (determinata de Sarcoptes scabiei var. canis), demodecia (determinata de Demodex canis)

prevenirea dirofilariozei cardiace (larve L3 şi L4 de Dirofilaria immitis) şi angiostrongili (larve L4 şi adulţi imaturi de Angiostrongylus vasorum)

tratamentul infestării cu Angiostrongylus vasorum şi Crenosoma vulpis

tratarea infestaţiilor cu nematode gastrointestinale (larve L4, adulţi imaturi şi adulţi de Toxocara canis, Ancylostoma caninum şi Uncinaria stenocephala, adulţi de Toxascaris leonina şi Trichuris vulpis).

Produsul poate fi utilizat concomitent cu medicaţia specifica în cazul dermatitei alergice provocata de purici (FAD).

Contraindicaţii

Nu se utilizează la căţei mai mici de 7 săptămâni.

Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi.

Siguranţa produsului medicinal veterinar nu a fost stabilita pe durata gestaţiei şi lactaţiei. Studiile de laborator efectuate pe şobolani şi iepuri cu imidacloprid sau moxidectin nu au demonstrat efecte teratogene, feto-toxice sau materno-toxice.

Se utilizează numai în conformitate cu evaluarea beneficiu risc de către medicul veterinar responsabil.

La pisici se va utiliza produsul “Advocate pentru pisici” care conţine 100 mg/ml imidacloprid şi 10 mg/ml moxidectin.

Pentru dihori: A nu se utiliza Advocate soluţie spot-on pentru câini. Se va utiliza doar „Advocate pentru pisici de talie mică şi dihori” (0,4 ml).

Reacţii adverse

Produsul poate determina un prurit pasager la câini. Rar s-au semnalat o blană unsuroasă, eritem şi vomă. Aceste semne dispar fără tratament. În cazuri rare produsul poate determina reacţii locale de hipersensibilitate. Dacă animalul linge locul de aplicare după tratament, se pot semnala uneori semne neurologice pasagere cum ar fi ataxie, tremurături generalizate, semne oculare (pupile dilatate, reflex pupilar scăzut, nistagmus), respiraţie anormală, salivaţie şi vomă. Produsul are gust amar. Ocazional, poate să apară salivaţie dacă animalul linge zona de aplicare imediat după tratament. Acesta nu este un semn de intoxicaţie şi dispare în câteva minute fără tratament. Aplicarea corecta va minimaliza lingerea locului de aplicare. În caz de ingerare orală accidentală, se va administra tratament simptomatic de către un medic veterinar. Nu exista antidot specific. Poate fi benefică administrarea de cărbune activat. În cazuri rare produsul poate determina la locul de aplicare apariţia unor senzaţii care modifică comportamentul, letargie, agitaţie şi inapetenţă. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Specii ţintă

Câini.

Posologie pentru fiecare specie, cale de administrare şi mod de administrare

Doar pentru uz extern.

Locul optim de aplicare este între spete, pe partea dorsală a corpului.

 Schema de dozare:

 Dozele minime recomandate sunt 10 mg/kg greutate vie imidacloprid şi 2,5 mg/kg greutate vie moxidectin, echivalent cu 0,1 ml/kg greutate vie Advocate soluţie spot-on pentru câini.

Schema de tratament este în funcţie de situaţia epidemiologica locală.

 

Greutatea câinelui [kg]Tipul de pipetă utilizatVolum [ml]Imidacloprid [mg/kg g.v.]Moxidectin [mg/kg g.v.]
4kgAdvocate pentru câini de talie mică0,4minim 10minim 2,5
> 4 – 10 kgAdvocate pentru câini de talie mijlocie1,010 - 252,5 - 6,25
> 10 –25 kgAdvocate pentru câini de talie mare2,510 - 252,5 – 6,25
> 25 – 40 kgAdvocate pentru câini de talie foarte mare4,010 - 162,5 - 4
> 40 kgCombinaţia corespunzătoare de pipete

Tratamentşiprevenireîninfestaţia cpurici

Un tratament previne infestaţia cu purici timp de 4 săptămâni. Pupele din mediul înconjurător pot ecloziona timp de 6 luni sau o perioadă mai lungă după iniţierea tratamentului, în funcţie de condiţiile climatice. De aceea uneori este necesar ca tratamentul cu Advocate soluţie spot-on pentru câini să fie însoţit de dezinsecţii ale medului înconjurător pentru întreruperea ciclului de viaţă al puricilor prezenţi aici. Rezultatul va fi reducerea mai rapidă a puricilor din zona unde trăieşte animalul tratat. Produsul trebuie administrat la intervale de o lună în scopul prevenirii apariţiei dermatitei alergice provocată de purici.

 Trat amentul infestaţiilor cu păduchi malofagi (Trichodectes canis)

 Se administrează o singură doză. După 30 de zile de tratament este necesară o nouă examinare efectuată de medicul veterinar iar la unele animale este recomandat un al doilea tratament.

 Tratament în raia auriculara (Otodectes cynotis)

 Se administrează o singura doză. Detritusurile desprinse din canalul auricular extern ar trebui să fie uşor eliminate la fiecare tratament. După 30 de zile se recomandă un examen clinic veterinar deoarece la unele animale este nevoie de încă o aplicare. Nu se aplică direct în canalul auricular.

 Trat ament în râia sarcoptică (det erminat a de Sarcoptes scabiei var. canis)

 Câte o singura doză trebuie administrată de două ori la interval de 4 săptămâni.

 Tratamentul în demodecie (determinat de Demodex canis)

 Administrarea unei singure doze la fiecare 4 săptămâni timp de 2 până la 4 luni, este eficace împotriva Demodex canis şi marchează o îmbunătăţire a semnelor clinice în special în cazurile uşoare şi moderate. Cazurile severe, în special, pot necesita un tratament de lungă durată şi cu o frecvenţă mai ridicată. Pentru a se ajunge la cele mai bune rezultate în cazurile severe şi la recomandarea medicului veterinar, Advocate soluţie spot-on pentru câini poate fi aplicat o dată pe săptămână pe o perioadă mai lungă de timp. În toate cazurile este esenţial ca tratamentul să fie continuat până când raclatul cutanat este negativ cel puţin de 2 ori consecutiv, raclatul efectuat la interval de o lună. Tratamentul trebuie întrerupt la câinii care nu au arătat nici o îmbunătăţire sau care nu au nici un răspuns la numărarea parazitului după 2 luni de tratament. Trebuie să fie administrat tratament alternativ. Solicitaţi sfatul medicului veterinar.

 Cum demodecia este o boala determinată de mai mulţi factori, se recomandă şi tratarea bolilor asociate.

 Prevenirea dirofilariozei cardiovasculare

 Câini care trăiesc în zone endemice de dirofilarioză cardiovasculara sau cei care au călătorit în astfel de zone, pot fi infestaţi cu dirofilarii adulte. De aceea, înainte de tratamentul cu Advocate soluţie spot-on pentru câini, se va lua în considerare recomandarea făcută la secţiunea „ATENŢIONARE SPECIALĂ”

Pentru prevenirea dirofilariozei cardiovasculare, produsul se va aplica la intervale lunare regulate în perioada anului când sunt prezenţi ţânţarii (gazde intermediare care transmit larvele de dirofilarii). Produsul poate fi administrat pe toată perioada anului sau cu cel puţin o lună înainte de prima expunere la ţânţari. Tratamentul trebuie continuat la intervale lunare regulate inclusiv timp de o lună de la ultima expunere la ţânţari. Pentru a stabili o rutină a tratamentului se recomandă ca aplicarea să se facă în aceeaşi zi sau dată din lună. În cadrul programului de prevenire a dirofilariozei cardiovasculare, dacă Advocate soluţie spot-on pentru câini înlocuieşte un alt produs, prima administrare de Advocate soluţie spot-on pentru câini va fi făcută în intervalul de o lună de la aplicarea acelui produs. În zonele non- endemice, nu ar trebui să existe riscul de infestare cu dirofilarioză cardiacă la câine. De aceea câini pot fi trataţi fără a se lua măsuri speciale de precauţie.

 Tratamentul şi prevenirea infestării cu Angiostrongylus vasorum

Se administrează o singură doză. După 30 de zile de tratament este necesară o nouă examinare efectuată de medicul veterinar iar la unele animale este recomandat un al doilea tratament.

În zonele endemice administrarea regulată la fiecare 4 s ăptămâni va preveni angiostrongilidoza ş i infestarea cu Angiostrongylus vasorum.

 Trat ament în infestaţ ii Crenos oma vulpis 

Se va administra o singură doză.

 Tratament în infestaţ ii cu nematode şi ancilostomatide

 În onele endemice de dirofilarioză cardiovasculară, tratamentele lunare pot reduce semnificativ riscul reinfestării cu nematode şi ancilostomatide. În zonele non-endemice de dirofilarioză cardiovasculară, produsul poate fi folosit în programul sezonier de prevenire contra puricilor şi nematodelor gastrointestinale.

 Studiile au arătat că tratamentul lunar al câinilor previne infestarea determinată de Uncinaria stenocephala.

 

Precauţii speciale pentru depozitare

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A nu se păstra la temperatura mai mare de 30C. A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă şi cutie

  

Atenţionare specială

Conţinutul pipetei sau doza aplicata nu trebuie să vina în contact cu ochii sau gura animalului tratat si/sau a altor animale. Nu permiteţi animalelor tratate recent să se lingă reciproc. Când produsul este aplicat în 3-4 puncte atenţie speciala trebuie acordata pentru a preveni linsul zonelor pe care a fost aplicat produsul. Acest produs conţine moxidectin (lactonă macrociclică) astfel atenţie deosebită ar trebui acordată la câinii din rasele Collie, Ciobănesc englez şi metişii acestora prin administrarea produsului cum este menţionat în„RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA” în particular, atenţie în prevenirea ingestiei ambalajului de către animale şi/sau contactul cu alte animale trebuie de asemenea evitat. Deşi produsul poate fii utilizat la câinii care sunt infestaţi cu dirofilarii adulte, nu are acţiune terapeutica asupra adulţilor de Dirofilaria immitis. Se recomanda testarea câinilor peste 6 luni de viata sau mai mari care trăiesc în zone în care dirofilarioză cardiacă este endemica, pentru existenta adulţilor de Dirofilaria, înainte de începerea utilizări acestui produs.

Tratarea animalelor mai mici de un kg se va baza pe o evaluare atentă a raportului risc/beneficiu. Exista o experienţă limitata în ceea e priveşte utilizarea produsului la animale bolnave şi debile de aceea, produsul va fi utilizat numai pe baza unei evaluări atente a raportului risc/beneficiu. Contactul de scurta durata al animalului cu apă, o data sau de doua ori între tratamentele lunare, este puţin probabil să reducă eficacitatea produsului. Totuşi, şamponarea sau scufundarea frecventa în apă a animalului după tratament, poate reduce eficacitatea produsului. Advocate soluţie spot-on pentru câini nu trebuie deversat în cursuri de apă, datorita efectelor nocive asupra organismelor acvatice: moxidectinul este foarte toxic pentru organismele acvatice. Câini nu trebuie să înoate în apele de suprafaţă timp de 4 zile după tratament.

Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul la animale

Evitaţi contactul cu pielea, ochii sau gura. Nu mâncaţi, nu beţi, nu fumaţi în timpul aplicării produsului. Spălaţi bine mâinile după aplicarea produsului. După aplicare nu periaţi sau mângâiaţi animalul decât după uscarea zonei de aplicare. Dacă produsul ajunge accidental pe piele spălaţi imediat zona cu săpun şi apă. Persoanele sensibile la alcool benzilic, imidacloprid sau moxidectin vor administra produsul cu mare atenţie. În cazuri foarte rare produsul poate determina sensibilizarea pielii sau reacţii cutanate tranzitorii. (de exemplu alergie, iritaţii sau furnicături). Dacă produsul ajunge accidental în ochi, spălaţi ochii cu multa apă. Dacă simptomele cutanate sau oculare persista, sau produsul este înghiţit accidental, solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi medicului prospectul produsului. Solventul din Advocate soluţie spot-on pentru câini poate păta sau deteriora anumite materiale cum ar fi piele, ţesături, plastic şi suprafeţe finite. Lăsaţi locul de aplicare să se usuce înainte de contactul cu astfel de materiale.

Precauţii speciale pentru eliminarea produselor neutilizate sau a deşeurilor, după caz

Medicamentele nu trebuie aruncate în ape reziduale sau resturi menajere. Solicitaţi medicului veterinar informaţii referitoare la modalitatea de eliminare a medicamentelor care nu mai sunt necesare. Aceste măsuri contribuie la protecţia mediului

  

Alte informaţii

Imidacloprid este eficient fată de puricii adulţi şi stadiile larvare ale puricilor. Larvele de purici din mediul înconjurător animalelor de casa sunt omorâte după ce intra în contact cu un animal de casa tratat cu acest produs.

 Rezistenţa paraziţilor la orice clasă de antihelmintice se poate instala după utilizarea frecventă şi repetată a unui antihelmintic dintr-o anumita clasă.

 Mărimea ambalajului: 0,4 ml, 1,0 ml, 2,5 ml şi 4,0 ml pe pipetă; blister cu 3, 4, 6, 21 sau 42 pipete în doză unică. Nu toate dimensiunile de ambalaj pot fi comercializate.

 Pentru orice informaţii referitoare la acest produs medicinal veterinar, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al deţinătorului autorizaţiei de comercializare.

  

Deţinătorul Autorizaţiei de Comercializare

Bayer Animal Health GmbH, D-51368 Leverkusen, Germania

 • Moneda RON cu TVA
 • Pentru caini cu greutatea: 2-10 kg
 • Se utilizeaza pentru: Caini
 • Pachet cu: 3 pipete
 • Tip produs: Deparazitare externa + interna
 • Eliberare produs: Cu prescriptie medicala
 • Brand: Bayer
 • Categorie produs: Antiparazitare caini
 • OLA 3
 • SU 3
PIPETE CAINIAdvocate pentru caini
 
Advocate caini 4-10 kg - 3 pipete

Advocate caini 4-10 kg - 3 pipete

Cutie cu 3 pipete antiparazitare Advocate pentru caini 4-10 kg.

Scrie o recenzie!


Trebuie sa fii autentificat pentru a scrie o recenzie

No reviews at this time.

Advocate caini 4-10 kg - 3 pipete (175.76 RON)

 

Contact telefonic - 0756.560.560 

Ne puteti contacta telefonic in intervalul orar de mai jos (cu exceptia sarbatorilor legale).

 

Luni10.00 - 15.00
Marti10.00 - 15.00
Miercuri10.00 - 15.00
Joi10.00 - 15.00
Vineri10.00 - 15.00

  

 
Contravaloarea serviciilor de livrare. 

Contravaloarea serviciilor de livrare este afisata in cosul de cumparaturi si se adauga la valoarea totala a comenzii. 

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 70 RON, exclusiv taxa de transport, este disponibila numai plata online cu card!

 

Destinatie


Comenzi

sub 160 RON


Comenzi intre

160-200 RON


Comenzi 

peste 200 RON

Bucuresti

plata cu card on-line 

12 RON

9 RON 

 Gratuit Gratuit

Bucuresti

plata numerar la livrare

12 RON

Gratuit

Gratuit

Romania (fara Bucuresti)

plata cu card on-line 

16 RON

12 RON 

16 RON

  12 RON  

Gratuit 

Romania (fara Bucuresti)

plata numerar la livrare

16 RON

16 RON

Gratuit

 

 

 Program livrari 

 

Plasare comandaExpediereLivrareTimp total
L-J pana in ora 14.00In aceiasi zi24 -48 de ore de la expediere1 - 2 zile
L-Mi dupa ora 14.00A doua zi24 - 48 de ore de la expediere2 - 3 zile
J dupa ora 14.00 - V pana in ora 14.00Vineri

- luni sau marti

4 - 5 zile

V dupa ora 14.00, S si DLuni24 -48 de ore de la expediere2-4 zile
Alte zile nelucratoarePrima zi lucratoare24 - 48 de ore de la expediereNr de zile nelucratoare consecutive + 2 zile
Tmpul de livrare de 24 de ore de la momentul expedierii reprezinta cea mai buna estimare. 

Acesta poate ajunge la 48 sau 72 de ore in anumite situatii (localitati  indepartate de

centrele nationale de livrare, perioade premergatoare sarbatorilor, conditii meteo severe, etc )

Livrarea se face prin firme de curierat. Vezi aici conditiile pentru livrarea produselor ce necesita prescriptie medicala.


Comanda on-line.  

1. Creati-va un cont farapurici.ro. Este usor si gratuit. Dupa crearea contului autentificati-va in site.

2. Intrati in magazin si alegeti categoria de produse care va intereseaza. Vizualizati produsul pe care doriti sa-l cumparati si stabiliti caracteristicile suplimentare ale acestuia, daca sunt disponibile .

3. Apasati "Adauga in cos." Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cos, completati datele necesare validarii comenzii.

4. Daca aveti o adresa de livrare inregistrata aceasta va fi afisata in interfata de comanda. Daca nu aveti o adresa salvata sau doriti o adresa diferita pentru livrare, apasati "Adauga o noua adresa", completati datele necesare, si salvati-o. Selectati apoi adresa de livrare si cea de facturare.

5. Pentru a confirma comanda si a alege metoda de trimitere trebuie sa acceptati termenii de utilizare a site-ului farapurici.ro si a serviciilor oferite de acesta. Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa continuati procesul de cumparare numai daca sunteti de acord cu clauzele acestora. 

Dupa acceptarea acestora alegeti metodele de livrare disponibile si contravaloarea acestora, suma ce se va adauga la valoarea cosului. De asemenea veti putea alege modalitatea de plata a produselor si/sau serviciilor.

6. Tot in aceasta interfata aveti posibilitatea de atrimite un mesaj referitor la comanda, daca este necesar.

7. Faceti click pe modalitatea de plata ramburs sau plata cu cardul. Vi se va afisa suma finala pe care o aveti de platit la livrarea pachetului.

8. Apasati "Confirm comanda". Comanda va fi trimisa operatorului farapurici.ro si va intra in stadiul de procesare.

Daca este cazul veti fi contactat telefonic pentru detalii referitoare la comanda plasata.


Stadiile unei comenzi.


Imediat ce ati plasat o comanda aceasta va trece prin diferite stadii inainte de a fi livrata.

Deoarece dorim sa fii informat la timp de stadiul in care se afla comanda plasata, vei primi un mesaj e-mail la fiecare modificare a starii comenzii plasate.

Trimiterea acestor mesaje nu exclude verificarea telefonica de catre un operator farapurici.ro a unor informatii referitoare la comanda.

Toate aceste stadii se pot regasi si in contul tau de client in sectiunea "Istoric si detalii comenzi".


1. Comanda confirmata.

Imediat ce ai plasat comanda online vei primi un e-mail pe adresa folosita la inregistrare ce confirma inregistrarea automata a comenzii in sistemul online farapurici.ro (nu uita sa verifici si folderul "Spam")  

2. Comanda procesata.

Fiecare comanda este verificata de un operator farapurici.ro. In momentul in care comanda a fost verificata vei primi un mesaj pe adresa de e-mail care va confirma existenta produselor in stoc si livrarea acestora conform programului de livrari de mai sus.

3. Comanda expediata.

In momentul in care comanda este ridicata de curier pentru a fi livrata vei primi un e-mail care te informeaza asupra acestui lucru. Detalii referitoare la livrare se regasesc in tabelul de mai sus.

4. Comanda livrata

Comanda a fost livrata. In acest stadiu este posibil sa primesti si un mesaj e-mail care te invita sa iti spuni parerea despre serviciile farapurici.ro sub forma unei recenzii ce va fi publicata pe site-ul farapurici.ro in sectiunea "Recenzii clienti".

Raspunsul nu este obligatoriu, dar orice informatie venita de la clientii nostri referitoare la calitatea serviciilor farapurici.ro este bine venita. 

 


Anularea unei comenzi.

 

In situatia in care doriti anularea unei comenzi va rugam sa faceti acest lucru cat mai rapid, contactandu-ne telefonic sau prin formularul de contact disponibil mai jos. Pentru ca procedura de anulare sa se desfasoare rapid, va rugam sa notati si sa ne comunicati numarul de ordine al comenzii. 

Acceseaza formularul de contact

 

Returnarea comenzilor.

Daca te-ai razgandit si doresti sa returnezi o comanda sau doar unele produse din caomanda, nu e nimic!

Conform legislatiei in vigoare ai dreptul sa returnezi o comanda plasata online sau telefonic in 15 zile de la data la care produsele au intrat in posesia ta (data livrarii).

Pentru a face un retur trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1. Trebuie sa ne instiintezi ca doresti sa returnezi produsele folosind procedura de returnare din contul tau.

2. Intra in contul tau in sectiunea "Istoric si detalii comenzi"

3. Identifica comanda pe care doresti sa o returnezi si apasa "Detalii"

4. Selecteaza produsele pe care doresti sa le returnezi

5. Introdu in campul text motivul pentru care doresti sa faci returnarea. Daca pur si simplu te-ai razgandit, scrie doar "Fara motiv" (acest camp text trebuie sa fie completat)

6. Apasa butonul "Returneaza produse". In acest moment vom primi un mesaj e-mail cu cererea ta de returnare si un operator farapurici.ro rte va contacta.

7. Dupa ce ai facut cererea de returnare vei fi redirectat pe pagina de retururi din contul tau in care vei vedea numarul de inregistrare a cererii de retur, codul comenzii pentru care ai cerut returul, data cererii de retur si stadiul in care se afla cererea de returnare.

Stadiile cererii de retur sunt:

a. Se asteapta confirmarea - cererea de retur a fost inregistrata in sistem si trebuie confirmata de un operator farapurici.ro

Te rugam sa nu trimiti inapoi pachetul cu produsele de returnat pana ce cererea ta de retur nu a fost procesta de un operator farapurici.ro.

In acest moment vei primi un mesaj e-mail ce te informeaza ca crerea ta de retur a trecut in stadiul urmator :

b. Se asteapta pachetul

In acest stadiu puteti trimite pachetul de retur inapoi catre farapurici.ro. Nu uita sa notezi pe documentul de trimitere si numarul de inregistrare a returului.

Datele de returnare sunt:

SC Kraftmann Farma Vet SRL

Bucuresti, Str. Mr. Atanase Ionescu, nr. 37, CP 021841

Telefon contact: 0756.560.560

Departament vanzari

c. Pachet de retur primit

In momentul in care pachetul a a juns la noi, stadiul returului se va modifica corespunzator - vei primi un mesaj e-mail ce te va informa despre modificarea stadiului returului.

Un angajat farapurici.ro va verifica produsele returnate si daca acestea corespund conditiilor de returnare stadiul se va modifica in:

d. Retur acceptat.

sau daca produsele nu corespund conditiilor de returnare stadiul va deveni 

e. Retur refuzat.

Mai poti face cererea de retur si trimitand un mesaj e-mail la adresa retur@farapurici.ro care sa ne informeze despre intentia ta de a returna produse si sa contina cel putin numele tau si codul comenzii pentru care doresti sa faci returnarea, fie sa folosesti formularul de contact (il poti accesa aici) in care alegi optiunea "3. Returnare produse". Daca nu esti autentificat in momentul completarii formularului, nu uita sa ne spui numele tau si codul comenzii pentru care doresti sa faci returnarea de produse.

Conditiile de returnare a produselor si modalitatea de returnare a contravalorii acestora

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care au fost primite - nefolosite, fara deteriorari, in ambalajul original si insotite de toate documentele, accesoriile sau produsele cadou primite in comanda respectiva.

De asemenea produsele trebuie sa corespunda numeric cu comanda facuta de tine. Daca o comanda contine pachete de produse acestea trebuie returnate in acelasi numar cu cel din comanda - de exemplu daca ai comandat un pachet cu 3 pipete trebuie sa returnezi toate cele 3 pipete din pachet.

Daca produsele returnate corespund cerintelor de mai sus, returul va fi acceptat si iti vom returna contravaloarea produselor si a taxelor de livrare facturate, daca exista, in maxim 14 zile de la data la care ne-ai transmis cererea de retur. Aceasta data poate fi prelungita pana la primirea pachetului de retur sau a dovezii de trimitere a pchetului.

Returnarea contravalorii produselor se poate face, la alegerea ta, astfel:

- prin transfer bancar in contul indicat de tine

- prin mandat postal 

- prin cupon de cumparaturi de pe site-ul farapurici.ro, in cazul in care doresti sa achizitionezi alte produse.

Contravaloarea livrarii pachetului de retur este suportata de noi daca folosesti ca metoda de livrare a pachetului de retur aceiasi metoda prin care produsele ti-au fost livrate. In cazul in care doresti sa trimiti pachetul de retur prin alte metode, contravaloarea serviciului de livrare va fi suportata de tine integral.


Atentionari referitoare la coletele livrate.

Clientul trebuie sa verifice integritatea pachetelor la primirea acestora. In cazul in care pachetele sunt desigilate sau rupte, se va intocmi un proces verbal de constatare impreuna cu reprezentantul firmei de curierat. Orice reclamatii referitoare la integritatea pachetului ce nu sunt inregistrate printr-un astfel de proces verbal nu sunt luate in considerare.

 

Modalitati de plata.

Plata produselor cumparate din magazinul farapurici.ro se face ramburs, la primirea pachetului sau online cu card bancar.

Plata ramburs este disponibila pentru comenzi in orice localitate din Romania. Plata produselor si contravaloarea transportului se vor achita la momentul in care receptionati pachetul de la curier. Chitanta pentru contravaloarea pachetului este emisa de societatea de curierat.

SC Kraftmann Farma Vet SRL, operatorul site-ului farapurici.ro, nu poate emite chitante pentru marfurile platite in sistem ramburs.

Pentru plata online cu card gasiti detalii aici.